Werken bij
Kindcentrum
Broekgraaf

LeerdamWelkom bij ons nieuwe
Kindcentrum Broekgraaf in Leerdam!

Word jij onze nieuwe collega?

Op dit moment zijn we op zoek naar enthousiaste pedagogische medewerkers voor verschillende groepen binnen ons gloednieuwe Kindcentrum in Leerdam, waaronder babygroepen, peuteropvang en BSO/peuteropvang. Bekijk onze vacatures en ontdek hoe jij een verschil kunt maken!

Over het nieuwe Kindcentrum Broekgraaf in Leerdam

In Kindcentrum Broekgraaf bundelen onderwijs en kinderopvang hun krachten, waardoor kinderen de ideale omgeving krijgen om te groeien. Hier werken de scholen (JPS de Wilgenhoek en CBS Klim Op) en wij samen en delen we faciliteiten zoals onze creatieve ruimte en het kooklokaal. Een veilige en vertrouwde omgeving staat bij ons centraal. We koesteren diversiteit en zijn trots op ieders unieke aanpak en identiteit.

Werken bij Kindcentrum Broekgraaf betekent...

 • Dat er altijd ruimte is voor groei

  Bij ons krijg je de kans om te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. We bieden volop mogelijkheden voor training en het verkennen van nieuwe vaardigheden.

 • Werken in een inspirerende omgeving

  Stap binnen in een wereld waarin ieder kind en elke collega wordt gezien, gehoord en gestimuleerd om te ontdekken en te leren. Als pedagogisch medewerker speel je een cruciale rol in het vormgeven van deze inspirerende omgeving. Samen maken we het verschil.

 • Onderdeel zijn van een warm en ondersteunend team

  Bij Kindcentrum Broekgraaf voel je je meteen thuis. Ons team staat klaar om elkaar te ondersteunen en samen te groeien. We kennen elkaar en voelen ons verbonden met de omgeving.

Nieuwe vacatures

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Kindcentrum Broekgraaf (babygroep) in Leerdam

Kinderdagverblijf
Leerdam
27-36 uur

Wil jij...

 • Betrokken zijn vanaf het begin? Jouw kennis en ervaring is erg welkom.
 • Samenwerken met andere professionals (van beide scholen) en ouders, zodat kinderen zich optimaal ontwikkelen?
 • Met passie en plezier de verbinding aangaan om professionele meerwaarde te bieden? Dit kan bijvoorbeeld met de doorgaande lijn in de ontwikkeling van kinderen, de zorgstructuur, het pedagogisch klimaat en de integrale samenwerking.

Kom werken bij Dichtbij!

We nodigen jou uit om onderdeel te worden van ons bevlogen team. Dit is je kans! Neem vandaag nog contact met ons op en bouw mee aan een inspirerende omgeving voor groei en ontwikkeling van kinderen.

Neem contact met ons op


Ontdek het interview van clustermanager Claire, waarin ze haar visie en verwachtingen deelt over Kindcentrum Broekgraaf. Let op: haar enthousiasme werkt aanstekelijk!


Lees hier het interview met Claire

Wil je samenwerken? En twijfel je of je over de juiste vaardigheden of diploma beschikt? We kijken uit naar je reactie om samen te ontdekken welke vacature het beste bij je past. Zet vandaag de eerste stap naar een betekenisvolle carrière in de kinderopvang!

Neem contact met ons op