Peuteropvang Pepijn in Leerdam is op zoek naar een pedagogisch medewerker voor groep de Vlinders. De peuteropvang in Leerdam bestaat uit twee lokalen, een hal en een ruimte die het voorhuis wordt genoemd. 

Dagen: dinsdag, woensdag en vrijdag 
Uren
: 16 uur (incl. 1 taakuur)

Jouw nieuwe werkplek
De speelruimten zijn zorgvuldig ingericht, zodat er voor ieder kind een fijne plek is om te spelen en te leren. In de hoeken kunnen de kinderen lezen, bouwen, puzzelen en rollenspellen spelen. Uiteraard spelen we iedere dag even buiten. Het vriendelijke buitenterrein is zo ingericht dat de kinderen hun energie goed kwijt kunnen, met veel ruimte om te fietsen en uitdagende speeltoestellen zoals een wiebelbrug.

Dit ben jij
Je geniet van ieder moment met de kinderen op de groep en zet je met plezier in om ze een fijne en leerzame dag te bezorgen. Omdat je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang en verzorging van jonge kinderen, moet je in het bezit zijn van een diploma dat kwalificeert om te werken in de kinderopvang (pedagogisch medewerker MBO 3 of 4). Daarnaast:

  • Voldoe je aan de 3F mondelinge vaardigheden (spreken, gesprekken voeren en luisteren) en hebt aantoonbaar minimaal een 5,5 behaald.
  • Ben je vriendelijk, heb je een open persoonlijkheid en stel je je flexibel op naar kinderen en collega’s.
  • Maak je gemakkelijk contact met kinderen en hun ouders.
  • Werk je graag in teamverband en vindt het fijn om mee te denken hoe dingen beter of anders kunnen.

Voldoe je niet aan de 3F eis of aanvullende kwalificaties, dan vragen we je alsnog te solliciteren. We kijken graag samen naar de mogelijkheden!

Een CV is gewenst, maar motivatiebrief is niet nodig. Wij gaan graag het persoonlijke gesprek met je aan.

Wat bieden wij jou?
Dichtbij investeert in de groei en ontwikkeling van haar medewerkers. Er zijn kansen voor ontwikkeling, training en bijscholing om je vaardigheden te verbeteren en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Kortom, een omgeving waarin je constant kunt leren en groeien, ongeacht je ervaringsniveau.

Maar dat niet alleen. Je krijgt ook:

  • Een salaris volgens de CAO Kinderopvang schaal 6 tussen de tussen €2.539,- en €3.489,- bruto per maand bij 36 uur;
  • Een eindejaarsuitkering van 3% en vakantietoeslag van 8%
  • Voorrangregeling bij het plaatsen van je eigen kind(eren)
  • Reiskostenvergoeding voor alle kilometers die je maak

Altijd dichtbij
Met bijna 70 locaties zijn wij de grootste regionale maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Vijfheerenlanden en Culemborg, met ook locaties in Tiel en Asperen. Onder begeleiding van onze 470 gekwalificeerde en bevlogen medewerkers kunnen kinderen zich bij ons optimaal ontwikkelen in een veilige omgeving.

Hebben we je interesse gewekt?
Reageer dan via de sollicitatiebutton en wie weet werk jij straks bij de leukste kinderopvang van Nederland!

Recruiter: Romana Toonen

Telefoonnummer: 06-38178560 (WhatsApp)
E-mail: werken@dichtbijkinderopvang.nl