Pedagogisch medewerker BSO Eilandkanjers (zwangerschapsverlof)

Ben je dol op lachende gezichtjes, avontuurlijke ontdekkingen en de pure oprechtheid van kinderen? Dan is Dichtbij kinderopvang de perfecte plek voor jou! Bij ons stimuleren we de creativiteit en de ontwikkeling van kinderen, en jij hebt hier een belangrijke rol in. Het is geweldig om te zien hoe ze groeien en bloeien onder jouw begeleiding.

Waar kom je te werken?

Dichtbij kinderopvang biedt een ondersteunende en warme werkomgeving. We geloven in teamwork en samenwerking, waarbij iedereen wordt gewaardeerd en gehoord. Je maakt deel uit van een hecht team die allemaal streven naar hetzelfde doel: het bieden van de best mogelijke zorg voor kinderen.
Je komt te werken op de locatie Eilandkanjers voor 2 of 3 dagen in de week, net waar je voorkeur naar uit gaat.
Je werkdagen zullen maandag, dinsdag en woensdag zijn van 13:30 tot 18:00/18:30 uur.
Het betreft een tijdelijke functie in verband met zwangerschapsverlof vanaf half oktober tot begin april. Na deze periode kijken we graag met je verder om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Wat kun je verwachten?

Dichtbij kinderopvang investeert in de groei en ontwikkeling van haar medewerkers. Er zijn kansen voor ontwikkeling, training en bijscholing om je vaardigheden te verbeteren en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Het is een omgeving waarin je constant kunt leren en groeien, ongeacht je ervaringsniveau.

Maar dat niet alleen! Je krijgt ook nog eens:

  • Een salaris volgens de CAO Kinderopvang tussen de tussen €2.385 en €3.192,- bruto per maand o.b.v. 36 uur; 
  • Een eindejaarsuitkering van 3% en vakantietoeslag van 8%;
  • Voorrangregeling bij het plaatsen van eigen kind(eren);
  • Reiskostenvergoeding voor alle kilometers die je maakt.

Wat vragen we van jou?

Beschik jij over de juiste opleiding om op de BSO te werken? Solliciteer dan en wie weet werk jij straks bij de leukste kinderopvang van Nederland! Je kunt jouw sollicitatie sturen naar: werken@dichtbijkinderopvang.nl